Er du ufrivillig barnløs og kan du kjenne deg igjen i dette?

 

Denne reisen du er på til å bli mamma er så altoppslukende, usikker og ofte ensom. 

Du satser alt uten å vite om du noen gang kommer til å lykkes. Jo lenger du prøver og jo flere mislykkede forsøk du opplever, jo mer påvirker den ufrivillige barnløsheten deg og livet ditt.

Så du setter livet på vent. Du føler at du ikke lenger kan planlegge noe som helst fordi du ikke vet hvordan neste syklus er, når neste forsøk blir og om du endelig blir gravid denne gangen eller om du må kjempe deg gjennom enda en nedtur.

Du føler deg veldig alene fordi de rundt deg ikke forstår hvordan det er å være ufrivillig barnløs og hva det gjør med deg og hele livet ditt.

Håpet glipper mer og mer og du vet ikke lenger hvordan du skal klare å holde motivasjonen og håpet oppe til å fortsette. 

Du har forsøkt lenge. Eller så er du helt i starten av din mammareise og har oppdaget tidlig hvor krevende, strevsomt og belastende det er å være ufrivillig barnløs og i fertilitetsbehandling.

Uansett så savner du et fellesskap med mennesker som er på den litt lengre reisen til å bli mamma, akkurat som deg. Mennesker som vet hva du står i, forstår hvordan det er og føles, og som er opptatt av mer enn bare det praktiske rundt fertilitetsbehandlingen. Mennesker som heier på deg og støtter deg. 

Du vil bli mamma og du ønsker at du kunne ha det bedre i lengtetiden.

Hvordan ville du hatt det i lengtetiden hvis du: 

  • følte deg mindre ensom?
  • ikke opplevde prosessen til ønskebarnet som fullstendig altoppslukende?
  • hadde et trygt rom sammen med andre ufrivillig barnløse som forstår deg, som du kan dele erfaringer med og som heier på deg?
  • fikk verktøy til å sortere tanker og følelser, og til å håndtere livet på veien til ønskebarnet?
  • var en del av et fellesskap med hjertevarme, støtte og samhold?

Lengtetid Sammen

Velkommen til Lengtetid Sammen, et fellesskap for deg som er ufrivillig barnløs og i fertilitetsbehandling.

Her vil du få hjelp til å ha det bedre i den vanskelige lengtetiden🫶🏻

Planlagt oppstart er høst 2024 og du kan skrive deg opp på ventelisten allerede nå (helt uforpliktende og anonymt selvfølgelig), og få oppdateringer og informasjon om når medlemsportalen åpner❤️

 

Skriv meg på ventelisten✨

Dette får du i

Lengtetid Sammen

medlemsportal:

 

⭐️ Videoer med temaer som; å være ufrivillig barnløs, håndtere følelser, styrke tankesettet, usikkerhet, sorg og skam, håp og motivasjon, god egenomsorg, relasjoner og mye mer

⭐️ Inspirerende refleksjonsark

⭐️ Verktøy til å håndtere følelser og sortere tanker

⭐️ Livesendinger med meg og aktuelle og inspirerende gjester

⭐️ Et trygt rom med en heiagjeng du gjør det sammen med, som er der for deg og som forstår deg og alt det du står i

⭐️ Inspirasjon til å leve mer i lengtetiden

Du trenger ikke å være alene og du trenger ikke å klare alt selv på mammareisen din!

Som medlem i Lengtetid Sammen vil du få faglige verktøy, emosjonell støtte og et fellesskap med andre som forstår hvordan du har det og hva du står i.

Og du kan være anonym om du vil!

Ja, jeg vil på ventelisten!

Velkommen til Lengtetid Sammen❤️

Sett deg opp på ventelisten her👇🏻
(Det er selvfølgelig helt uforpliktende!)

 

Skriv meg på ventelisten✨

Hei, det er jeg som er Hege!

 

Jeg er Hege Paulsen og jeg startet bloggen og Instagramkontoen Lengtetid i 2018 der jeg deler åpent om min mammareise.

Jeg var ufrivillig barnløs i 8 lange år, og etter 7 år i IVF-behandling sammen med samboeren min, Glenn, ble vi endelig foreldre med hjelp av eggdonasjon i 2021❤️

Å være ufrivillig barnløs og streve for å bli mamma, er det vanskeligste og vondeste jeg har opplevd. Det ble etterhvert så altoppslukende og det hadde innvirkninger på alle sider av livet mitt. Noe av det vanskeligste var å satse alt, men å ikke vite om vi kom til å noen gang lykkes. Usikkerheten var så krevende å leve med og jeg satte livet på vent. Jeg følte meg mye alene og at de rundt meg ikke forstod hva jeg stod i og hva det gjorde med meg. Og jeg kjempet daglig for å holde liv i håpet og finne motivasjon og krefter til å fortsette etter alle nedturene. 

Hele tiden savnet jeg et fellesskap med andre som opplevde det samme, som forstod hvordan jeg hadde det, og som også var opptatt av alt det "andre" på mammareisen og ikke bare den medisinske behandlingen. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt verktøy til å håndtere at ikke livet ble som jeg hadde sett for meg, at jeg hadde kunnskap om hva som hjelper ved tankekjør, følelseskaos og indre uro. Og det hadde vært så godt å få hjelp til å holde fast i håpet og meg selv, underveis. Alt dette hadde gjort mammareisen min litt mindre altoppslukende, ensom og utmattende, og gjort livet mitt bedre i lengtetiden.

​Nå lager jeg dette fellesskapet til deg som er ufrivillig barnløs og i fertilitetsbehandling, så DIN mammareise kan bli litt mindre altoppslukende, ensom og utmattende. Og jeg bruker min unike kombinasjon av forståelse for medisinsk behandling som sykepleier, min fagkunnskap som gestaltterapeut og ikke minst, min lange erfaring som ufrivillig barnløs selv i IVF-behandling, til å hjelpe deg som lengter etter ønskebarnet, til å ha det bedre i lengtetiden.

Du er varmt velkommen til å bli med i Lengtetid Sammen❤️

Har du spørsmål? Jeg hjelper deg gjerne!
Send meg en mail til [email protected]

Legg inn navn og e-post, så blir du en av de første som får vite når Lengtetid Sammen åpner🫶🏻

(Helt uforpliktende og anonymt!)

Ved å samtykke godtar du å få tilsendt e-post fra Lengtetid. Du kan avmelde deg når som helst!